Вие сте тук: Начало

Новини

Общинска конференция на тема "Ролята на образованието за развитието на икономиката в община Бобов дол"

Е-мейл Печат ПДФ

На 11 и 12 юни 2018 г. се състоя общинска конференция на тема "Ролята на образованието за развитието на икономиката в община Бобов дол". На конференцията присъстваха кмета на община Бобов дол адв. Елза Величкова, кметове и кметски наместници от населените места в общината, д.ик.н. Янка Такева - Председател на СБУ, Радостина Новакова - Началник РУО - Кюстендил, зам. министри, бизнесмени, банкери, директори на учебни заведения от обл. Кюстендил и синдикални дейци на СБУ. Конференцията протече изключително ползотворно, като бяха изразени инвестиционни интереси от малкия и среден бизнес за развитието на община Бобов дол. Решено беше с помощта на присъстващите зам. министри, на общината да бъде помогнато да излезе от тежката икономическа ситуация след закриването на подземния въгледобив.

Фирма "Феростийл" ЕООД търси работници

Е-мейл Печат ПДФ
Фирма "Феростийл" ЕООД е създадена през 1997 с оснавна дейност "Производство на метални изделия, арматурни заготовки и стомани за строителството". Производствената дейност се осъществява в халета /на закрито/ разположени в района на Индустриална зона - Мировяне /северната дъга София - на разклона за Требич и Илиянци/.
За производствената си дейност фирмата набира работници:
- заварчици;
- оператори на металообработващи машини;
- монтажници;
- експедитори и подкранови работници;
- шофьори с категория С+Е.
- строителни инженери и инженери метални конструкции;
Възнаграждението е пряко свързано с производствената дейност и варира в границити от 1000 лв. до 2500 лв. без да има горна граница за трудолюбиви и стриктни хора.
За желаещи да усвоят професията "Електрозаварчик", фирмата осигурява преподавател в производствените халета на фирмата, като в края на обучението, след положен изпит и проби се издава слидетелство за производствени процеси 111 и 135.

 

За хора от провинцията е осигурена квартира в близост до работното място. За допълнителна информация и среща с нас, моля, позвънете на тел. 0888/479955 Румяна Балчова.

Фирма "ALC Bulgaria" EOOD търси служители

Е-мейл Печат ПДФ

Ние сме АЛС -  утвърдена международна компания с централен офис в Канада. На територията на страната имаме три производствени бази - в Мусачево, Ихтиман и Благоевград.

Произвеждаме кожени тапицерии и волани за световно известни автомобилни компании, като БМВ, Волво, Фолксваген, Ауди и Мини Купър.

Осигуряваме на нашите служители пълни осигуровки, навременно изплащане на трудовото възнаграждение и бонуси, ваучери за храна, фирмен транспорт,  приятна работна атмосфера и сплотен колектив от професионалисти.

 

За постигане на целите ни залагаме на екипна работа, ефективност и качество.


Актавис набира кандидати за работа в завода в Дупница

Е-мейл Печат ПДФ

График за посещение на място от медицинско лице в населените места на община Бобов дол през м. юни

Е-мейл Печат ПДФ

Страница 8 от 29