Вие сте тук: Начало

Новини

Приветствено слово на кмета на община Бобов дол адв. Елза Величкова

Е-мейл Печат ПДФ

В 17.10 ч. започна речта на кмета на община Бобов дол адв. Елза Величкова. На официалната трибуна се качиха Алексей Новосьолов - съветник по културните въпроси в Посолството на Руската федерация; Варол Шеет - началник на кабинета на кмета на община Кърклерери, Република Турция; Ейлем Чалишкан - художник от Република Турция и Рангел Стоянов от Синдиката на българските учители. Поздравителни адреси от името на нар. представител Иван Ибришимов, на омбудсмана на Република България Мая Манолова, на председателя на Синдиката на българските учители към КНСБ д-р на ик.н. Янка Такева, на кметове на общини, прочете водещата Антоанета Асенова-Данова, която беше сценарист и режисьор на програмата.

Концерт на "Огражденска четворка" - 27.10.2018 г.

Е-мейл Печат ПДФ

От 16.00 ч. започна концертът на "Огражденска четворка" с ръководител Йордан Николов. Наслада за душата бяха техните македонски песни. Много от присъстващите се снимаха за спомен с тях и поднесоха поздрави за прекрасните изпълнения. Програмата бе открита със стихотворение за родния град, изпълнено от Божидара Красимирова, Кристина Красимирова и Велислав Иванов.

Училищен турнир по футбол - 25.10.2018 г.

Е-мейл Печат ПДФ

Общински ученически игри по футбол се проведоха на 25.10.2018 г. от 14.00 ч. на спортната площадка гр. Бобов дол.

Първият турнир се проведе между учениците от 5 - 7 клас от ОУ "Н. Вапцаров" и СУ "Христо Ботев" и завърши с победа на ОУ "Н. Вапцаров".

Вторият турнир се проведе между учениците от 8 - 12 клас от СУ "Христо Ботев" и Професионална гимназия и завърши с победа на СУ "Христо Ботев".

Тържествен водосвет - 27.10.2018 г.

Е-мейл Печат ПДФ

От 15.30 ч. до 16.00 ч. в Амфитеатъра в Градския парк се проведе тържествен водосвет за здраве на жителите на Бобов дол и общината, ръководен от Епископ Поликарп Белоградчишки, свещеници от Светия Синод и Енорийския свещеник на Бобов дол отец Радослав.

Концерт на Общински духов оркестър гр. Дупница - 27.10.2018 г.

Е-мейл Печат ПДФ

От 13.30 ч. до 15.30 ч. пред сградата на Община Бобов дол концерт изнесе Общински духов оркестър гр. Дупница с ръководител Христо Вретенарски.

Страница 9 от 38