Вие сте тук: Начало

Новини

Детско шоу - 27.10.2018 г.

Е-мейл Печат ПДФ

От 10.30 ч. в Амфитеатъра се състоя детско шоу, представено от Парти-агенция "Бобо" и децата от детска градина "Sweet, sweet home" гр. София. Кметът на община Бобов дол адв. Елза Величкова награди участниците в програмата с грамоти и лакомства, както и билети за лунапарка. Децата искрено се забавляваха, пяха песни, танцуваха и участваха в ситуационни игри.

Тържествена сесия на Общински съвет Бобов дол - 27.10 2018 г.

Е-мейл Печат ПДФ

От 10.00 ч. в Тържествената зала в сградата на Община Бобов дол се проведе сесия на Общински съвет Бобов дол.

Концерт на танцови състави - 26.10.2018 г.

Е-мейл Печат ПДФ

На Димитровден продължиха концертите по повод празника на град Бобов дол. С отличен рецитал се представиха възпитаниците на ОУ "Н. Вапцаров" гр. Бобов дол под ръководството на Гюрка Портарска. С четири прекрасни хора̀ се представи танцова формация "Бера" при НЧ "Нови дни - 1934" с. Долистово с ръководител Йорданка Божилова. Дъха на публиката спря Паунка Панчева и женски хор при НЧ "Царичина - 2008" гр. Бобов дол под ръководството на Димана и Боян Боянови. Те изпълниха най-новите си песни, с което обраха аплодисментите на многобройната публика.


Рисунки върху платно - 26.10.2018 г.

Е-мейл Печат ПДФ

От 13.30 ч. в Градския парк деца от IV-ти, V-ти и  VI-ти клас на ОУ "Н. Вапцаров" гр. Бобов дол и СУ "Христо Ботев" гр. Бобов дол рисуваха върху платно. Много хора дойдоха да видят прекрасните рисунки, сътворени от децата.

Концерт на танцови състави - 25.10.2018 г.

Е-мейл Печат ПДФ

От 17.00 ч. на Амфитеатъра се проведе концерт на самодейците от НЧ "Просвета - 1903" гр. Бобов дол с ръководители Орлин Делибалтов и Бойко и Александър Седевчови. Овациите на публиката обраха грациите от Клуб за танци "Влахов" гр. Благоевград.

Страница 10 от 38