Вие сте тук: Начало

Новини

Концерт на Димана Боянова - солист на Ансамбъл "Пирин" Благоевград и формация "Накит"

Е-мейл Печат ПДФ

В 17.20 ч. започна концертът на солистката на Ансамбъл "Пирин" Благоевдград Димана Боянова и формация "Накит" гр. Благоевград. Истински фурор сред публиката предизвикаха невероятните изпълнения на македонски, шопски и родопски песни, а танците на формация "Накит" бяха подхванати от публиката. Много поздрави, пожелания за успехи и много снимки за спомен получи Димана Боянова.

Приветствено слово на кмета на община Бобов дол адв. Елза Величкова

Е-мейл Печат ПДФ

В 17.10 ч. започна речта на кмета на община Бобов дол адв. Елза Величкова. На официалната трибуна се качиха Алексей Новосьолов - съветник по културните въпроси в Посолството на Руската федерация; Варол Шеет - началник на кабинета на кмета на община Кърклерери, Република Турция; Ейлем Чалишкан - художник от Република Турция и Рангел Стоянов от Синдиката на българските учители. Поздравителни адреси от името на нар. представител Иван Ибришимов, на омбудсмана на Република България Мая Манолова, на председателя на Синдиката на българските учители към КНСБ д-р на ик.н. Янка Такева, на кметове на общини, прочете водещата Антоанета Асенова-Данова, която беше сценарист и режисьор на програмата.

Концерт на "Огражденска четворка" - 27.10.2018 г.

Е-мейл Печат ПДФ

От 16.00 ч. започна концертът на "Огражденска четворка" с ръководител Йордан Николов. Наслада за душата бяха техните македонски песни. Много от присъстващите се снимаха за спомен с тях и поднесоха поздрави за прекрасните изпълнения. Програмата бе открита със стихотворение за родния град, изпълнено от Божидара Красимирова, Кристина Красимирова и Велислав Иванов.

Училищен турнир по футбол - 25.10.2018 г.

Е-мейл Печат ПДФ

Общински ученически игри по футбол се проведоха на 25.10.2018 г. от 14.00 ч. на спортната площадка гр. Бобов дол.

Първият турнир се проведе между учениците от 5 - 7 клас от ОУ "Н. Вапцаров" и СУ "Христо Ботев" и завърши с победа на ОУ "Н. Вапцаров".

Вторият турнир се проведе между учениците от 8 - 12 клас от СУ "Христо Ботев" и Професионална гимназия и завърши с победа на СУ "Христо Ботев".

Тържествен водосвет - 27.10.2018 г.

Е-мейл Печат ПДФ

От 15.30 ч. до 16.00 ч. в Амфитеатъра в Градския парк се проведе тържествен водосвет за здраве на жителите на Бобов дол и общината, ръководен от Епископ Поликарп Белоградчишки, свещеници от Светия Синод и Енорийския свещеник на Бобов дол отец Радослав.

Страница 2 от 31